Wie is QAnon?

Sinds november 2017 volg ik QAnon. Q strooit met kruimels(‘crumbs’) informatie. Vervolgens gaat de Chan-gemeenschap daarmee aan de slag.

Eerste Q-post: “Hillary will be arrested”.  Anons reageren: “Who are you?”, “rolling”

Waar gaat het om

Waar het om draait: Uiteindelijke arrestaties van HRC, BHO, JC, RR, “We don’t say his name”, AS, etc. (zie Q-afkortingen en codes), oftwel “Draining the Swamp”. Een levende lijst van hoofdrolspelers vindt men hier. Aanleiding voor deze arrestaties zijn Uranium1, de totstandkoming van het Steele Dossier, ambtelijke en financiële corruptie en muiterij tegen de staat. Tevens de ontmanteling van de invloedrijke families +(Soros), ++(Rothshield), +++(Huis van Saoud), en de beëindiging van nucleaire programma’s door Noord Korea en Iran.

Dit is het topje van de ijsberg. Volgens de laatste berichten liggen meer dan 30.000 verzegelde aanklachten klaar om geopend te worden. Verzegeling van aanklachten vindt slechts in bijzondere gevallen plaats, zoals pedofilie; of als de staatsveiligheid in het geding is. Trump heeft Executive Orders (EO’s) uitgevaardigd om tegoeden van organisaties te bevriezen, die verdacht worden van strafbare feiten. Bovendien is Guantanamo opgeknapt voor massa-ontvangst. Al verneemt men hier weinig van in de MSM: Hier speelt wat.

Tweede Q-post. Check parate bijstand Nationale Garde maar, misschien wel rellen.

Aanvankelijk was ik sceptisch. ‘Goed nieuws’ maar ik zag er weinig van. Hillary liep immers vrij rond en ging op buitenlandse reizen. Vijf maanden later ben ik vrijwel overtuigd, dat men Q serieus moet nemen. De groep, Q bestaat uit meerdere personen, is voor mij belangrijker als nieuwsbron dan het 8-uur journaal. Neem op z’n minst kennis van Q en oordeel daarna zelf. Hieronder de meest belangrijke sites en bronnen voor Q volgers op een rijtje.

Wat betekent Q

Waarom noemt de groep zich ‘Q’? Q is uiteindelijk terug te voeren to Uranium1: Energie. En het is geen geheim dat uranium voor het fabriceren van atoombommen wordt gebruikt, het traject waar Noord Korea en Iran druk mee waren of nog zijn. Het geval wil dat beide landen Amerikaans uranium tot hun beschikking hebben gekregen via Rusland dat de grondstof had gekocht. Uranium 1 speelt vanaf het derde bericht op de achtergrond een centrale rol. DNC politici verkochten de Amerikaanse strategische uraniumvoorraad aan Rusland. Het DNC (de Clintons in het bijzonder) ontvingen smeergeld dat via de Clinton Foundation werd doorgesluisd. Q clearance wikipedia.

Q-informatie die insloeg als een “BOOM”

Het komt gewoon niet in je op. Dat je het niet kan bedenken, betekent niet dat het allemaal fabels zijn.

  • Uiteindelijk was de opzet een derde wereldoorlog ontketenen tijdens tweede Clinton-termijn. Nucleair. Q: “They never thought she[Clinton] would lose”.
  • Wie had het voor het zeggen in Noord Korea. Hoe stak werkelijk de vork in de steel? Q-volgers weten het beter dan MSM.
  • De alomvattendheid van CIA-progamma’s als Mocking Bird en MKULTRA. Mediabedrog en mind control(eufemistisch: gedragsbeïnvloeding) zijn geen hoax. Dat men je dat wil laten laten geloven, valt onder project Mocking Bird. Gedragbeïnvloedingsexperimenten zijn voor de sterke maag. Verslag van de Select Committee on Intelligence: 95mkultra(download pdf-pagina 7).
  • Merkel (oa Q-post 928).

Q volgen

De weg vinden op 8ch.net is niet voor iedereen weggelegd. Maar de autisten hebben het de ‘neurotypische’ mens gemakkelijk gemaakt. Er zijn verschillende websites die het image bord voor je in de gaten houden. Zie Reddit voor alternatieven.

Vanuit dit bord kun je doorklikken naar het originele bericht. Default worden bovenin de laatste berichten getoond.

Van QAnon verzamelbord naar originele bericht op 8ch
Van QAnon.pub verzamelbord naar originele bericht op 8ch

Reddit

Zie de doorverwijzingen in het rechterframe menu

Subreddit GreatAwakening
Subreddit GreatAwakening

YouTube-kanalen

Met de dood van MSM kan men de burgerjournalistiek zich zien ontwikkelen als de nieuwe  nieuwsvoorziening. Waar alles steeds meer op elkaar is gaan lijken en er eigenlijk geen sprake meer is van een divers medialandschap heeft men weer een alternatief.

  • #WeThePeople 24/7 Patriots’ Soapbox Stream Live Chat. Ontstaan na verbanning van subreddit CBTS_Stream. Stijgend aantal abonnees. Sommige trekkers van de box hebben semi-professionele ambities met het kanaal. Laatste week hebben ze het een beetje moeilijk met Corsi die geregeld te gast is om berichten te decoden. Corsi wordt een beetje een splijtzwam in de gemeenschap. Zie Literatuur.
  • TrueLies QNN . Minder populair.
  • Lionel Nation. Advocaat, ‘truth seeker’, ‘conspiratorum’ voorganger, stemt bij presidentsverkiezingen op zich zelf.  Soms iets te langdradig, maar informatief voor wat betreft de staat van Amerika.
  • CrowdSourceTheTruth. Jason Goodman interviewt.  De afleveringen op zondagavond met Charles Ortel zijn onovertroffen. Ortel  -de Amerikaanse Pieter Lakeman-  is een wandelende almanak op het gebied van Clinton fraude en corruptie. Bewijsmateriaal of juist het ontbreken van wettelijk verplichte financiële rapportages worden uitvoerig behandeld.

Literatuur

Q heeft onlangs “berichten-duider” Dr. Jerome Corsi een duidelijke tik op de vingers gegeven. Tot vervelens toe plugt hij al weken lang zijn boek”Killing the Deep State“. Daarnaast probeert Corsi zich met alle geweld op de voorgrond te wurmen en vertelt hij ondertussen wat Q en Trump zouden moeten doen.  Hij slaat m.i. de plank af en toe ook volledig mis. Desalniettemin schetste hij in zijn boek goed wat er zich werkelijk afspeelde voor en na de laatste presidentsverkiezingen.