Zakenbanken kopen massaal bitcoin voor klanten

Aahh die beste Jamie Dimon van JPMorgan. Ik wil niet eens ingaan op alle megaboetes die JPMorgan wegens frauduleus moest betalen onder zijn onkreukbare en bezielende leiding. Zakenbanken hebben immers altijd het beste voor met uw geld. Z’n boodschap: Bitcoin was een bubbel en fraude. JPM-werknemers die in bitcoin zouden handelen zou meneer op staande voet ontslaan.

Daar kwamen nog eens beursberichten over heen dat China Bitcoin in de ban zou doen. Voorspelbaar gevolg: Alle nieuwelingen die richting de laatste All Time High hadden gekocht in paniek. Waarop de koers weer eens ouderwets in elkaar donderde. En vandaag weer opveert.

https://trade.kraken.com/kraken/btceur/6h

Het mag duidelijk zijn dat met zo’n crash het bubbel-argument voor bitcoin niet meer opgaat. Voor wie sterke handen en een paar centen over had was het gisteren dus een uitstekend aankoopmoment. Raad nou eens wie een van de grootste kopers was toen de coin flink in de min stond…

bron: https://www.nordnet.se/mux/web/marknaden/aktiehemsidan/index.html?identifier=109538&utm_content=bufferd9a49

Dimon heeft u gewaarschuwd: Blijf vooral met je waardevolle inflatiebestendige euros en dollars bij bitcoin weg. Of u luistert naar een ander advies: Het is nooit te laat om (een fractie) van bitcoin aan te schaffen. Ook handig voor het geval u niet meer bij uw giraal geld kan komen. Dan kan u buiten uw bank om toch nog een pizza bestellen voor het avondeten. Veel succes met de eerste aankoop van uw bitcoin.